Guide till Proff

Proff är en av Sveriges ledande söktjänster med officiell finansiell- och företagsinformation om alla Sveriges bolag. Här finner man officiell företagsinformation, styrelse och ledning, finansiell information med resultat- balansräkning och utvalda nyckeltal om alla aktiebolag.

Proff företags- och branschsök är en kvalificerad Business-to-Business-tjänst som sammanför tusentals professionella inköpare med säljare varje dag.

Här har vi samlat information om hur du hittar på Proff.

Tjänst- och sökfunktioner

Längst upp på alla sidor hittar du sökfältet som du använder för att söka efter företag, befattningshavare, offert samt segmentering. Välj var du vill söka genom att klicka på någon av flikarna Företag, Befattningar, Offert eller Segmentering.

Företag

Här hittar du alla företag som finns registrerade i Proff. Sök efter företag genom att klicka på fliken Företag/produktsök längst upp på sidan

Det går att söka på Företagsnamn, bransch, produktnamn, orgnr, telefon samt fritext.

Branscher

Företagen i Proff är indelade i branscher så att du enkelt ska kunna hitta de företag du söker. När du gör en fritextsökning på Proff listar vi de branscher som företagen i din träfflista tillhör. Du kan också hitta företag via branschmenyn på startsidan.

Fritext- & produktsök

Vid sökning erhålls autoförval och guidning till existerande rubriker. Men sökmotorn levererar även resultat och träffar på både företagsnamn, branscher, fritextsök och produkter.

Bevaka företag

Med vår bevakningsfunktion håller du dig uppdaterad om företag på Proff. Vi meddelar dig när det sker en förändring i informationen för de företag du bevakar. Tjänsten är gratis att använda. Länken för bevakning finns högst upp i varje träfflista. Lägg till företag som du vill bevaka genom att klicka på Bevaka vid företaget i sökresultatet. Det finns möjlighet att bevaka upp till 50 företag per sökning alternativt välja enskilda företag för bevakning. Bevakningstjänsten redovisar per mail förändringar i företagets kontaktuppgifter

Exportera företag till Excel

Länken Via i Excel ligger högst upp i varje träfflista. Med vår exportfunktion kan du exportera information för valda företag till Excel. Tjänsten är gratis att använda och du kan exportera upp till 100 företag per Excel-fil.

Affärsinformation

På Proff hittar du även affärsinformation från Bisnode, marknadens ledande leverantör av finansiell information och kreditupplysning. Du kan kontinuerligt följa upp ett företags omsättning, resultat och bokslut. Informationen visas på varje aktiebolags informationssida under fliken översikt och nyckeltal.

Under fliken nyckeltal hittar du omfattande information om resultat och balansräkningen för företaget.

 

Befattningar

Här kan du söka efter uppgifterna för alla tillsynsbefattningar, som VD och styrelseledamot i alla Sveriges Aktiebolag. Respektive befattningshavares relationer och nätverk visas i en grafisk presentation, där vidare sökning är möjlig i deras nätverket.

Offert

Proff bevakar offentliga upphandlingar och privata offertförfrågningar åt dig. Sök bland inkommande uppdrag eller beställ Proffs skräddarsydda bevakningstjänst som dagligen bevakar och levererar resultat på din sökprofil.

Du kan söka uppdrag efter kategori, CPV-kod och ort. Träffresultatet redovisar inkomna förfrågningar i tidsordning, men som går att sortera på datum, ort, estimerat värde samt typ av jobb. Tryck på knappen visa så redovisas upphandlingen. Knappen visa detaljer länkar vidare till originalhandlingen eller till plats där den finns publicerad.

För information om Proffs bevakningstjänst för upphandlingar kontakta kundtjänst

Telefon: 0770 – 111 335

 

Segmentering

Med Proffs segmenteringsverktyg kan du söka och göra olika urval bland Sveriges alla företag. Du kan välja bland branscher, ort, bolagsform antal anställda, registreringsår och totala rörelseintäkter. Det går även att exportera resultat i träfflista upp till 100 poster.