Samarbetspartners

Våra huvudpartners

Proff har en rad olika samarbetspartners för olika sektorer och behov. Gemensamt för alla partners är att de har integrerat sina sökningar eller tjänster med Proff för att göra tjänsten bättre.

Svenska Dagbladet Näringsliv

svd.se/naringsliv är Sveriges största nättjänst för ekonomi- och näringslivsnyheter. Näringsliv har mer än 120 000 läsare varje dag och är en betydelsefull redaktion för bevakning av näringslivet i Sverige. Proff har tillsammans med Näringsliv lanserat SVD företagssök som gör sökningar i Proff kund- och databas.

Besök SvD Näringsliv

Creditsafe

Creditsafe är ett​ av Sveriges ledande kreditupplysningsföretag

Creditsafe är ett kreditupplysningsföretag som tillhandahåller kredit- och affärsinformation direkt anpassad för webben eller via integrerad lösning. ​Tillsammans med Proff så tillhandahåller ​Creditsafe​ grundläggande företagsinformation samt värdefull affärsinformation som blan​d​ annat finansiell information​ med resultat-, balansräkningsposter, nyckeltal​, information om styrelse och ledning​, företagsrapporter samt årsredovisningar.​

Besök Creditsafe

Vembi Ägarinformation

Information om ägarna till svenska onoterade aktiebolag är idag starkt begränsat jämfört med motsvarade information i andra länder. Och vem eller vilka som faktiskt äger ett bolag är naturligtvis av stor betydelse i relationen till företagen, vare sig man vill göra affärer med dem eller bara vill veta mer om vilka personer som står bakom.

Om Vembi Ägarinformation

VK Affärsliv24

Affärsliv24 är VK:s näringslivssajt som utvecklats från printmagasin Affärsliv. Sajten innehåller snabb, aktuell nyhetsrapportering och reportage om företag, branscher och näringslivsprofiler framförallt i vårt spridningsområde (Västerbotten). Dessutom medverkar lokala näringslivsprofiler med analyser och kommentarer. Läsarna hittar också redaktionell innehåll från SvD Näringsliv och tv-nyheter från EFN. På sajten finns också ett företagssök som byggts in på artikelnivå på sajten samt möjlighet för läsare att skicka in pressmeddelanden och info om nyanställningar.

Besök Affarsliv24