Bevaka företag

Bevaka företag. En gratistjänst på Proff!

Håll koll på dina viktigaste leverantörer och kunder med hjälp av Proff bevakningsfunktion. Vi meddelar dig via e-post så fort det sker en förändring i informationen för ett företaget du bevakar. Du kan skapa flera bevakningar och varje bevakning kan innehålla 1-50 företag.

Tjänsten är gratis att använda!

Så skapar du en bevakning

1. Välj vilka företag du vill bevaka

FRÅN DITT SÖKRESULTAT
När du har gjort en företagssökning på Proff så hittar du länken Bevaka företag högst upp ovanför träfflistan. Klicka på denna för att aktivera bevakningsläget. För varje företag i sökresultat visas nu länken Bevaka. Klicka på denna länk vid de företag som du vill bevaka.

Vill du bevaka samtliga företag i sökresultatet klickar du på Bevaka alla som du hittar överst i sökresultatet.

Företagen som du lägger till din bevakning hamnar i din bevakningslista till höger på sidan. Du har möjlighet att lägga till företag från flera olika sökningar.

FRÅN FÖRETAGETS INFORMATIONSSIDA
Du kan också lägga till företag till din bevakning från företagets informationssida. Klicka på Bevaka längst till höger på sidan.

TA BORT FÖRETAG FRÅN DIN BEVAKNING
Vill du ta bort ett företag i din bevakningslista kan du antingen klicka på länken Ta bort vid företaget i sökresultatet. Eller så kan du ta bort företaget i din bevakningslista till höger på sidan. Klicka på Visa lista här så visas listan med de företag som du lagt till din bevakning. Klicka på papperskorgen vid företaget som du vill ta bort.

2. Spara din bevakning

Spara din bevakning genom att klicka på knappen Skapa bevakning vid din bevakningslista till höger på sidan. Ett formulär visas där du får namnge din bevakning, bestämma vilken typ av information du vill bevaka samt vilken e-postadress du vill att vi ska skicka e-post till när det sker en förändring i din bevakning. Klicka på Spara.

Om du valt att skapa en bevakning för ett företag från företagets informationssida öppnas ett formuläret på denna sida. Här får du namnge din bevakning, bestämma vilken typ av information du vill bevaka samt vilken e-postadress du vill att vi ska skicka e-post till när det sker en förändring i informationen för detta företag. Klicka på Skapa bevakning.

3. Aktivera din bevakning

För att bevakningen ska börja gälla måste du aktivera din bevakning. Det gör du genom att klicka på länken i e-postmeddelandet som skickas till dig när du skapar bevakningen. När du aktiverat bevakningen kommer vi att meddelade dig om förändringar i informationen för de företag som du har i din bevakning.

Avsluta en bevakning

I de e-postmeddelanden som vi skickar till dig när det sker en förändring i din bevakning hittar du en lista över alla bevakningar som finns registrerade för din e-postadress. Vid respektive bevakning i listan finns länken Avsluta bevakning. Klicka på denna länk vid den bevakning som du vill avsluta.

Övriga frågor

Har du ytterligare frågor angående bevakningsfunktionen kan du kontakta vår kundtjänst

Telefon: 0770 – 111 335