Exportera företag till Excel

Du kan ladda ner företagsinformation från Proff till Excel. Du kan exportera 25 företag per excel-fil direkt från företagssökningens resultatsida, gratis. Du kan även köpa listor med information om upp till 5.000 företag, direkt från proff.se, om du använder segmenteringsverktyget.

Två sätt att exportera företag till Excel

1. Visa i Excel

a. Gör en företagssökning

b. Klicka på länken ”Visa i Excel” ovanför träfflistan

Den här tjänsten er gratis.

2. Segmentering
Du kan enkelt köpa listor med information om upp till 5.000 företag direkt på Proff.se, utan att behöva spendera tid på specifikation, konsulter etc. Verktyget gör det lätt att hitta företag i din målgrupp och att exportera den information du behöver. Listorna laddas ned som MS Excel-räkneark och kan användas till DM/TM, försäjlning, etc. Läs mer här.

Har du ytterligare frågor angående dessa funktioner kan du kontakta vår kundtjänst: Telefon: 0770 – 111 335