Exportera företag till Excel

Exportera företag till Excel. En gratistjänst på Proff!

Nu kan du exportera företagsinformation från Proff till Excel. Du kan exportera upp till 100 företag per excel-fil och tjänsten är helt gratis.
I exporterad information finns företagsuppgifter som bolagsnamn, adress, postnummer, ort, telefonnummer och fax.

Så exporterar du företag till Excel

Du kan exportera upp till 100 företag per Excel-fil.

1. Välj vilka företag du vill exportera

När du har gjort en företagssökning på Proff så hittar du knappen Segmentering till höger ovanför sökresultatet. Klicka på denna länk för att komma till fliken Segmentering.
Företagslistan som visas är resultatet av den tidigare visade träfflistan. Träfflistan går därefter att sortera efter relevans (anställda, intäkt, etableringsår, företagsnamn, SNI kod, bolagsform och resultat).
Med knappen ”Uppdatera sökningen” kan hela menyn för segmentering användas för att göra nya sökningar med andra parametrar.

2. Exportera till Excel

Knappen ovanför träfflistan ”Visa i Excel” exporterar upp till 100 poster till excel.

Övriga frågor

Har du ytterligare frågor angående exportfunktionen kan du kontakta vår kundtjänst:
Telefon: 0770 – 111 335